Smederij aan Zee

Smederij aan Zee
Smederij aan Zee is een monumentaal gebouw. Het pand, gebouwd rond 1740, is het oudste gebouw in Zandvoort en is in gebruik geweest als smederij. Deze 18-de eeuwse voormalige smederij is van alle gemakken voorzien en geheel aangepast aan de wensen van de 21-ste eeuw. Het pand bestaat uit 3 zelfstandige appartementen, maar mocht u met een grotere groep of familie willen verblijven is dit pand ook in meerdere delen te huur.

Smederij aan Zee is gelegen in het oude centrum van Zandvoort en ligt op slechts 250 meter van het Noordzeestrand. Het Circuit Park Zandvoort ligt op 2 km afstand en u bent binnen 8 minuten bij de duinen. U wandelt in 6 minuten naar het treinstation Zandvoort met een rechtstreekse verbinding naar Haarlem en Amsterdam.
Elk appartement is voorzien van gratis WIFI, heeft een licht interieur met originele houten plafondbalken, een houten vloer in de slaapkamers en op de beganegrond is de originele stenen vloer nog aanwezig. Sommige appartementen hebben een terras of patio. Ze hebben allemaal een zithoek met televisie. De badkamers zijn voorzien van een douche en badlinnen. De slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden. Het beddengoed is bij uw verblijf inbegrepen.
U kunt maaltijden bereiden in uw eigen keuken, die is uitgerust met een fornuis, combi-magnetron, koelkast, Senseo koffieapparaat, waterkoker en alle overige benodigde keukengerei.

Op loopafstand van Smederij aan Zee is een ruim aanbod aan cafés, restaurants en winkels.
appartementen_aan_zee016010.jpg appartementen_aan_zee016009.gif appartementen_aan_zee004001.jpg